Mountainbike routes

Als startplaats voor de mountainbikeroutes van Huldenberg fietstocht kiezen we voor het Gemeenteplein in Huldenberg. Zoals hieronder aangegeven is er voldoende parking en heb je tal van horeca gelegenheden in de buurt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is horeca-huldenberg.png

Je start in het centrum van Huldenberg waar je ook kan parkeren.

Huldenberg heeft reeds 4 MTB parcours die starten op of haar grondgebied aandoen. Er zijn echter nog veel onbekende en prachtige stukken en hellingen.

Voor de volledigheid lijsten we hier nog even de 4 bewegwijzerde routes op met hun startplaats.

Zwart: net als de blauwe route start de zwarte route aan het gemeenteplein van Huldenberg. Je kan dus de parkeerrichtlijnen volgen zoals hierboven vermeld. Via de zwarte lus kan je ook overstappen op de blauwe en de rode. Voor de rode is dit ter hoogte van buurtweg 3, de Zesdagmaalstraat/Oude  Waversebaan en Radarweg. De zwarte lus is 15.4 km.

Blauw: net als de zwarte route start de zwarte route aan het gemeenteplein van Huldenberg. De blauwe lus is 29.4 km en loopt grotendeels in Vossem en Leefdaal.

Groen: de groene route start officieel in Leefdaal maar loopt grotendeels in Huldenberg. De route is 20 km lang.

Rood: mijn persoonlijke favoriet in Huldenberg. De route start in principe ter hoogte van het voetbalterrein van OHR Huldenberg bij de kruising van de Bloemenstraat en de Tommestraat. Je kan ook de zwarte lus starten en onderweg rood verder volgen.

Als onderdeel van deze fietstocht zal in volgende de volgende hellingen doen:

Een uitgebreide routebeschrijving kan je hier terugvindenMountainbikeroute